

Monday, Wednesday-Friday

Advisory (SEL)	8:00-8:30	30 Minutes
1st Period (Math)	8:30-9:40	70 Minutes
Nutrition	9:42-9:57	15 Minutes
2nd Period (English)	10:00-11:10	70 Minutes
3rd Period (Science)	11:10-12:10	60 Minutes
Lunch	12:10-12:40	30 Minutes
4th Period (Social Studies/PE)	12:45-1:45	60 Minutes
5th Period (Elective)	1:45-2:45	60 Minutes
Learning Lab	2:45-3:30	45 Minutes

Tuesday (Minimum Day)

Advisory (SEL)	8:00-8:30	30 Minutes
1st Period (Math)	8:30-9:20	50 Minutes
2nd Period (English)	9:20-10:10	50 Minutes
Nutrition	10:12-10:27	15 Minutes
3rd Period (Science)	10:30-11:20	50 Minutes
4th Period (Social Studies)	11:20-12:00	40 Minutes
Lunch	12:02-12:32	30 Minutes
Elective	12:35-1:05	30 Minutes